Peale võistlust: Eesti Koroonamänguliidu üldkoosolek:


1.  2007/2008 aasta parimate mängijate (2008 a edetabeli) kinnitamine,


2.  2009 a klubide liikmemaksu (ettepanek on 200.- krooni aastas) ja võistlejate litsentsitasu (ettepanek 30. –krooni) kehtestamine.

 

3.  2009. aasta kalenderplaani ja 2009 a. edetabeli reglemendi kinnitamine,

 2009 edetabeli reglemendi projekt ootab ettepanekuid muudatusteks, edetabelivõistluste nimekiri ja uus võistluste punktiskaala ( 2009 edetabeli reglemendi projekt htm).
4.  2009 a. noorte seeriavõistluste reglemendi kinnitamine
2009 reglemendi projekt ootab ettepanekuid muudatusteks

(võistluste arvu suurendamine- vähendamine vms)


5.  EKML uue juhatuse, revidendi ja raamatupidaja (rahade haldaja) valimine,

EKML inventari haldaja ((teda peaks ka rahaliselt kompenseerima) minu ettepanek on Heino, aga tema suure töökoormuse vähendamiseks on ka teised ettepanekud oodatud) valimine. EKML inventari väljarentimise hinnakirja (vastavalt Juhatuse protokoll nr 25, 06.mail ja 09.juunil 2005 Tallinna Autobussikoondises, Kadaka 62 A) koostamine on uue juhatuse töö. Ettepanek on edetabelivõistluse korraldaja poolt tasu (näiteks 100.- krooni) EKML-ile. Tasu peaks maksma enne võistluse toimumist ja tagas ei saa seda ka siis, kui kohtunike þürii otsustab võistlust mitte tunnistada edetabelivõistlusena kõlbulikuks.

2009 aasta eelarve kava kinnitamine.

 

5.  Lauamängude mitmevõistluse juhendite (EMV ja karikavõistluse) kinnitamine

(olemasolevates on vaja mõttetäpsuse huvides muudatusi teha)


6.  Kohtunike kogu juhatuse töölerakendamine

(järkude üle arvestuse pidamine, võistluste läbiviimine, võistlusprotokollide kontroll, reeglite kooskõlastamine ja täpsustamine jne, uue kohtunike kogu juhatuse valimine ja uute kohtunike koolitus ning eksamid)