EESTI NOVUSE LIIT

EESTI 2015 a MEISTRIVÕISTLUSED

 Võistkondadele.

 

JUHEND

 

I AEG JA KOHT:

Võistlused toimuvad laupäeval, 14. novembril 2015 a Aruküla Spordisaalis; loosimise algus k 10.00.

 

II REGISTREERIMINE ja OSAVÕTJAD:

Soovitav on eelnev klubide oslemisest teatamine hiljemalt 13.11.

Registreerimine toimub kell 9.30-9.45.

Võistlusteks osalemiseks peab olema tasutud Eesti Novuse Liidu liikmesklubil aastamaks ja võistlejatel 2015 aasta litsentsitasu.

Võistlejate ülesandmiseks peab olema ülesandmisleht , millele on alla kirjutanud klubi esindaja ning kus on ära toodud võistlejate sünniaastad ning klubiline kuuluvus.


III VÕISTLUSE LÄBIVIIMISE KORD:

Võistlused toimuvad 10-liikmelistele võistkondadele, kus 8 mängijat on mehed ja 2 naised. Naised võivad asendada meestelaual mängijaid kui naiste laual on naistega kohad täidetud. Mängitakse parem 6-st geimist 4:0, 4:1, 4:2 või 3:3 seisuni, kusjuures võit annab võistkonnale 2, viik 1 ja kaotus 0 punkti. Mängitakse kahe võistkonna vahel kaks ringi "laud lauaga", st 1.-1., 2.-2. jne, teine ring samade võistkondade vahel 1.-2., 2.-1., 3.-4., 4.-3 jne. (tabeli alusel on avamisõigused)

Võistkondadevahelise paremusjärjestuse määrab kohtumistes kogutud võidupunktide summa, võrdsuse korral on tähtsaim omavaheline mäng.

Selle võrdsuse korral loetakse kokku kõigi mängijate poolt kogutud punktide summa ja selle võrdsuse korral Bergeri koefitsient.

 

IV INVETAR:

Igal võistlejal kaasa võtta kii ja vahetusjalanõud. Mängitakse boorhappel, läti mänguseibidega, isiklike löögiketastega, mis peavad vastama kehtestatud nõuetele (mõõtmed, kaal, mitte immutatud jne).

 

V MAJANDAMINE ja AUTASUSTANINE:

Osalemise tasu ei ole, osalemisõiguse annab Eesti Novuse Liidu 2015 aasta litsentsi ostmine.

I-III võistkonda autasustatakse Eesti meistrivõistluste medalite ja diplomitega.

 

KÕIK JUHENDIS MÄÄRATLEMATA KÜSIMUSED LAHENDAB KOHTUNIKEKOGU, TUGINEDES KEHTIVATELE VÕISTLUSMÄÄRUSTELE.

Peakorraldaja Guido Trees.

KOOSTAS: Novuse Liidu juhatuse otsuse alusel Guido Trees tel: 52 78 829 (alus: 2010 a juhend ja 2015 aasta litsentsi kord).