Koroonamänguklubi "PENINGI" lahtise XVII karikavõistluse koroona paarismängus juhend.

Eesmärk populariseerida koroona paarismängu, tihendada paarismängude koroonavõistluste kalendrit, anda nais- ja segapaaridele võimalus võimeid meespaaridega võrrelda.

Aeg ja koht võistlus toimub laupäeval, 10. novembril 2000. a. Raasiku Rahvamajas

Registreerimine: võistluspaigas kell 9.00 – 9.30.

Juhtimine võistluse korraldab PENINGI koroonamänguklubi.

Osavõtjad: osa võivad võtta koroonamängijad, kes järgivad Eestis kehtivaid koroonamängureegleid.

Võistluse läbiviimise kord eelturniir mängitakse šveitsi süsteemis sõltuvalt osavõtjate arvust 5-7 vooru, et selgitada 4 paremat paari, kellevahelistes matšides selgitatakse 2001. a. karikavõitja. Kõigis eelturniiri kohtumistes mängitakse kõik 4 geimi, kusjuures iga geimivõit annab 1 punkti. Punktide võrdsuse korral määrab paremuse võistleja punktisummade liitmine voorude kaupa, võrdsuse korral jäetakse esmalt ära esimese vooru tulemus, siis teise jne. (vajaduse korral järgnevad Bucholtzi koefitsent (vastasmängijate punktide summa), selle võrdsuse korral Bergeri koefitsent ja omavaheline mäng). Eelturniiri 1. ja 4. ning 2. ja 3. paar selgitavad omavahelistes matšides finaalipääsejad, kusjuures poolfinaalides mängitakse "parem viiest"(s.t. 3 võiduni) ning finaalis on võiduks vaja min. 2-geimine edu ning min. 3 geimivõitu.

Inventar Igal võistlejal kaasa võtta kii ja vahetusjalanõud.

Laua määrimiseks kasutatakse boorhapet.

Autasustamine karikavõitja-paar saab mälestuskarikad. PENINGI KMK poolt väljapandud rändavale karikale graveeritakse võitjate nimed . Eriauhinnad on parimale segapaarile, parimale naispaarile, parimale paarile Raasiku vallast ning võistluse noorimale paarile.

Majandamine iga paari osavõtumaks on 50 krooni. Võistluspäeval on avatud Raasiku toidupoed (lähim ca 100 m) ning kohapeal minibaar.

Kõik juhendis määratlemata küsimused lahendab kohtunikekogu, eesotsas peakohtunik Guido Trees, tuginedes kehtivatele võistlusmäärustele.

KMK "PENINGI" karika võitjad: 1993. a. MAIRE KORV – DIMITRI SOKOLOV

1994. a. MATI TOROP – ALLAN VAUPERE

1995. a. LAURI VERK – ALLAN VAUPERE

1996. a. TARMO TARBE – DIMITRI SOKOLOV

1997. a. TARMO TARBE – DIMITRI SOKOLOV

1998. a. TARMO TARBE – DIMITRI SOKOLOV

1999. a. TARMO TARBE – DIMITRI SOKOLOV

2000. a. JANEK RUUSMERE -– EUGEN PÕLLUMÄE