Koroonaturniiri   Kuldne Kepp  juhend

http://saaremang.ee/reeglid-ja-juhendid/60-saaremaa-20112012-aasta-lahtise-karikavoistluse-uksikmangu-juhend

Prindi

E-post

 

 

Eesmärk

Populariseerida koroonamängu, anda saarlastele võimalus mõõtu võtta Eesti parimatega ning tihendada koroonavõistluste kalendrit

Aeg ja koht

Võistlus toimub  01.septembril, 2013.a.  Orissaare Spordihoones. Võistlus algab kell 10.00  ning  oma tulekust palun teatada hiljemalt 28. augustiks   e-mailile  maemaejaak@gmail.com,  helistada telefonile 53828057 või jätta teade FB-sse.

Juhtimine

Võistluse korraldab  Mae Nõu koostöös Spordiklubiga Saare Mäng

Osavõtjad

Osa võivad võtta koroonamängijad, kes austavad korraldajaid, kaasvõistlejaid  ning  järgivad  Eestis kehtivaid koroonamängureegleid.

Võistluse läbiviimise kord

 

Võistlus toimub üksikmängudes ja mehed ning naised (ka noored) mängivad koos . Võrdsete punktide korral otsustab šveitsi süsteemis 1. Bucholz-m, 2. Berger, 3. progresseeruv koefitsient.

 

Inventar

Igal võistlejal kaasa võtta kii  ja vahetusjalanõud.

Laua määrimiseks kasutatakse boorhapet.
Löögikettad  ja mänguseibid on korraldaja poolt.

Autasustamine

Võitjat autasustatakse rändkarikaga, kolme esimest medali ja diplomiga. Eraldi peetakse meeles naiste ja noorte parimaid. Korraldajal on õigus välja anda eriauhindu.

Majandamine

Osalustasu kõikidele mängijatele, olenemata klubilisest kuuluvusest, on 5 EUR, noortele  3 EUR. Osalemistasu  sisse on arvestatud ka söögiraha.  

Kõik  juhendis määratlemata küsimused  lahendatakse kohapeal, tuginedes kehtivatele  võistlus-määrustele ning inimlikkusele.