Raasiku valla mehed kaitsesid tiitleid.

 

Raasiku valla 2005 aasta meistrivõistlused meeste üksikmängus ja meespaarismängus peeti 23. jaanuaril Raasiku Rahvamajas. Mehi kogunes laudade taha 12 ning turniirisüsteemis võistluses tuli võitjaks Guido Trees 18 punktiga. Järgnesid noorteklassi mängijad  Andre Ilves (ka eelmisel aastal 2 kohal) 17 ning Margo Susi 16 punktiga, napilt jäid medalita seekord 15 punkti kogunud Janek Jaškov ning Hardi Juksaar, 6. kohaga leppis mitmekordne valla meister Üllar Teder (13 p).

Üksikmängus tagasihoidlikele kohtadele jäänud paarismängu tiitlikaitsjad Erol Tali ja Risto Ilves suutsid aga paarismängus kõige stabiilsemalt esineda ning võitsid kolmandat aastat järjest esikoha. Teise koha võitsid suurüllatajad Margo Susi- Siim Vainomäe ning kolmanda tänu paremale omavahelistele mängudele Üllar Teder- Hardi Juksaar, edestades samapalju punkte kogunud Andre Ilves- Janek Jaškovi ning Rauno Pruuli- Guido Treesi.

Järgmisel pühapäeval selgitatakse Raasiku valla 2005 aasta meistrid koroonas naiste mängudistsipliinides, üksik-, paaris- ja segapaarismängus. Algus on Raasiku Rahvamajas kell 10.

 

Pildil vasakult ees allakirjutanu ja Üllar Teder, teises reas Andre Ilves, ainsana kaks auhinnakohta teeninud Margo Susi ja Hardi Juksaar ning tagareas Risto Ilves, Erol Tali ja Siim Vainomäe