Kinnitatud EKML üldkoosolekul 03.01.2009 a (otsus nr ........)

 

 

Koroona löögiketaste ja mängunuppude rentimise hinnakiri ja väljastamise kord

 

 

Vastavalt EKML põhikirjale on Liidu liikmetel oma esindajate kaudu õigus kasutada vastavalt kehtestatud korrale Liidu sümboolikat, vara ja vahendeid.

 

Vastavalt EKML Juhatuse protokoll nr 25, 06.mail ja 09.juunil 2005 Tallinna Autobussikoondises, Kadaka 62 A on EKML-il olemas õigus rentida võistluste korraldajatele need soovi korral löögikettaid või mänguseibe.

 

1. Löögiketaste ja mänguseibide rentimise hinnakiri:

 

1.1. Löögiketaste rentimise hinnakiri: 10 EEK üks võistlus/löögiketas EKML klubid ning 20 EEK teised eraõiguslikud juriidilised isikud;

Rentija kohustub kompenseerima 150 EEK löögiketta kaotamise või purunemise eest.

 

1.2. seibikomplekt (16 punast ja 16 musta (või sinist)):        10 EEK  üks võistluskord EKML klubid ning 20 EEK teised eraõiguslikud juriidilised isikud;

Rentija kohustub kompenseerima 250 EEK seibikomplekti kaotamise või purunemise eest.

 

2. Taotlus löögiketaste ja mänguseibi rentimise soovi kohta tuleb esitada elektroonilisel kujul EKML aadressile ekml@hot.ee vähemalt 14 kalenderpäeva enne võistluse ja/või ürituse toimumist. Taotluses esitatavad andmed: Rentija nimi (eraõigusliku juriidilise isiku), maksja nimi ja aadress, võistluse ja/või ürituse nimi, koht ning aeg.

 

3. EKMLi ja Rentija (eraõigusliku juriidilise isiku) vahel vormistatakse “ Löögiketaste ja mänguseibide üleandmise – vastuvõtmise akt”, kus kajastatakse: löögiketaste numbrid, kogus, väljastamise ja tagastamise aeg.

 

Heino Merilaine

EKML president