Viljandimaa 2009. a novusmängu meistrivõistluste juhend.

 

 

 

 

EESMÄRK:               1. Propageerida novusmängu Viljandimaal.

                                    2. Selgitada maakonna 2009. a meistrid.

                                    3. Valmistuda Eesti novusmängu meistrivõistlusteks.

 

AEG JA KOHT:        Võistlused toimuvad Viljandis, Uku tn. 1 III korruse saalis. Soojenduse algus 9.00, loosimine 10.00 ja I voor algab 10.30.

1. Paarismäng (MP ja NP) – toimub 29.03.2009

2. Üksikmäng (M ja N) – toimub 12.04.2009

 

OSAVÕTJAD:          Võistlustele lubatakse kõiki Viljandimaal elavaid, õppivaid või töötavaid sportlasi ja Viljandimaa spordiklubide liikmeid, kes tunnevad ja austavad võistlusmäärusi (edaspidi viljandlased). Osa võivad võtta ka mitteviljandlased üle Eesti, et teenida edetabelipunkte. Maakonna MV medalid saavad viljandlased. Välismaalased punktikohti kinni ei hoia.

 

KORRALDUS:          Võistlused viib läbi Viljandi MGSK juhatus koos kohtunike koguga (peakohtunik Gert Müil – tel.5271741). Täpne võistlussüsteem selgub võistluspäeval kohapeal olenevalt osavõtjate arvust. Mängitakse 2004. a välja antud rahvusvaheliste reeglite järgi. Paarismängus toimub vähemalt 7 vooru, üksikmängus vähemalt 9 vooru.

 

MAJANDAMINE:    Võistlustele lähetamisega seotud kulud kannab lähetaja. Osavõtutasu on 25 EEK Viljandimaa sportlastele ja 50 EEK külalistele.

 

INVENTAR:             Igal võistlejal kaasa võtta kii, löögiketas ja sportlik riietus.

 

AUTASUSTAMINE: Kolme paremat Viljandimaa paari ja üksikmängijat autasustatakse maakonna medalite diplomitega, üldarvestuse kolme paremat rahaliste auhindadega. Paarismängus medali saamiseks peavad mõlemad mängijad olema viljandlased.

 

ÜLDISELT:              Kõik juhendis määratlemata küsimused ja tekkida võivad olukorrad lahendab kohtunikekogu.

 

 

Juhendi koostas G. Müil (peakohtunik). Telefoni nr. 5271741.

 

Viljandis, 27.02.2009.