Eesti 2016 a. meistrivõistlused novuse nais-- ja meespaarismängus

Nais- ja meespaarid

Juhend

1. AEG JA KOHT

Võistlused toimuvad laupäeval 06.02.2016 a. Lääne-Virumaal, Kadrinas (Kadrina Huvikeskus, Rakvere tee 4). Võistluste algus kell 10.00.

2. REGISTREERIMINE JA OSAVÕTJAD

Registreerimine toimub kell 09.30-09.45, loosimine kell 09.45-09.55

Võistlustel osalemiseks peab olema tasutud Eesti Novuse Liidu liikmesklubil aastamaks ja võistlejal 2016 aasta litsentsitasu.

Võistlejate ülesandmiseks peab olema klubil ülesandmisleht, millele on alla kirjutanud klubi esindaja ning kus on ära toodud võistlejate sünniaastad ning klubiline kuuluvus.

3.VÕISTLUSTE  LÄBIVIIMISE  KORD

Võistlused toimuvad nais- ja meespaaridele. Mängitakse parem 4-st geimist (3:0,3:1,2:2) seisuni, kusjuures võit annab 4,viik 2 ja kaotus 0 punkti. Kuni 10 paari osaleja korral mängitakse ringsüsteemis, 11 ja enama paari osaleja korral Šveitsi süsteemis vähemalt 7 vooru. Nais- ja meespaarid mängivad vähemalt 8 naispaari olemasolul eraldi.

    Võistlejate vahelise paremusjärjestuse määrab Šveitsi süsteemi korral omavahelistes kohtumistes kogutud punktide üldsumma,selle võrdsuse korral määrab paremuse Bucholzi koefitsient ja selle võrdsuse korral Bergeri koefitsient.

   Turniirisüsteemis on võrdsete kogutud punktide korral tähtsaim omavaheline mäng (või mitme mängija puhul omavahelistes mängudes kogutud punktid ja setivõitude vahe), Bergeri koefitsient ja settide üldine vahe ning suhe.

4.INVENTAR

Igel võistlejal kaasa võtta kii, nõuetele vastav löögiketas (kahtluse korral toimub kontroll) ja vahetusjalatsid. Mängitakse boorhappel.

5.MAJANDAMINE  JA  AUTASUSTAMINE

Osalemise tasu ei ole, osalemisõiguse annab Eesti Novuse Liidu 2016 a. litsentsi ostmine.

Esimest kolme nais-ja meespaari autasustatakse Eesti meistrivõistluste medalite ja diplomitega.

KÕIK JUHENDIS MÄÄRATLEMATA KÜSIMUSED LAHENDAB KOHTUNIKEKOGU, TUGINEDES KEHTIVATELE VÕISTLUSMÄÄRUSTELE

PEAKORRALDAJA: Hillar Elva

PEAKOHTUNIK: Guido Trees  tel.52 78 829